lørdag 5. mars 2011

Vinterferie..?


Jeg vet ikke om det er det faktum at det er vinterferie her på Vestlandet (og at derfor alle Bergens-fjols er til fjells og står på bortover-ski eller nedover-ski), eller at det er ski-VM (og at derfor resten av Bergens-fjolsene sitter foran tv`n hjemme i sofakroken og heier på Marit Bjørgen, Petter Nortug og Co)..?

Det virker iallfall som om det Bergenske folk ikke bare har tatt feire fra skole og jobb, men fra skøytebanen også.. (Ikke at jeg klager!).. ;) Jeg har nemlig hatt hele is-hallen nesten helt for meg selv! Jeg fikk stort sett skate i fred og ro, og slapp å kjøre "Slalåm Baby!" * i mellom små racer-unger uten kontroll og hensynsløse hockeyfyrer (slik vi hobby-kunstløpere vanligvis må, ettersom vi som oftest bare har publikums-is til disposisjon ved innøving av "hjemme-snekrede", haltende hopp og piruetter). ;-)

Iskanten en dag i vinterferien.. Med uvanlig god plass og sparsomt med folk. What?? :-O

Jeg nøt hvert eneste øyeblikk. For jeg vet så inderlig godt at det en gang vil ta slutt, og at is-flaten i ukene som kommer igjen vil fylles opp av ivrige Bergensere, hjemvendt fra fjellet og ski-VM på tv-skjermen..


* Sid Quote fra "Is-tid". ;)

1 kommentar:

kunstløpelsker sa...

Liker bloggen din godt:)