onsdag 11. april 2012

Girly Stuff; SNØ !!!


Selv om jeg savner snø og is allerede (og vi bare er kommet til midten av april!), så er det ikke snø og is i direkte forstand dette innlegget skal handle om..


Men som navnet tilsier, er designet inspirert av vinter, snø og is.. <3


Jeg snakker selvfølgelig om smykke kolleksjonene til SNØ of Sweden! =) Dersom man har bladd igjennom hele sortiment-katalogen til SNØ, vet man at de har et helt enormt utvalg (man kan bli svimmel og forvirret av mindre! hihi). Så med andre ord burde det være noe for enhver isprinsesses smak, skulle jeg tro! ;)

Designet varierer mye mellom kolleksjonene, og det er ikke alt som minner like mye om vinterdager med trygg, blankpolert skøyte-is og rim på skøytejernet. Men mange av smykkene ser ut som om stenene kunne vært hogget direkte ut av skøyte- isen, og foreviget på et halskjede. <3


Jeg valgte tilslutt et halskjede, armbånd og øredobber (fra samme serie) med stener i samme farge. Stenene har en nydelig isblå farge som minner veldig om jomfru-isen en kald og klar vinterdag. Du vet, den blå-grå, blankpolerte stål-isen man får når det er 10 minusgrader og bakken er helt fri for snø. Nydelig! <3


Smykke..:

Armbånd..:

Øredobber..:

Smykket har i utgangspunktet en ganske lang lenke, men kjedet er justerbart, og det er også mulig å snurre det to ganger rundt halsen, så man også kan bruke det som et kort, to-kjedet smykke. =)


*Im not just an Ice princess, - Im also a Snow Princess*

Hihi ;)

Ingen kommentarer: