mandag 31. januar 2011

Feel-good movie..


For noen dager siden lot jeg lekser være lekser, og unte meg en etterlengtet skøyte-tur i minusgrader på ute-banen. Da hadde jeg ikke skatet på 2 uker (!!), så abstinensen fløt ganske stormfullt gjennom årene mine. Desverre var det fullt av folk som hadde fått det for seg at de skulle skate den kvelden, de også. Det ble rimelig trangt om plassen med andre ord! :S

Hin dagen var jeg i skikkelig dårlig humør. Vet ikke helt hvorfor, men alt var bare ren elendighet og helt på trynet. Da fant jeg ut at jeg skulle se denne her:


Jeg tenkte at en skate-film ikke kunne slå feil. (Why?).. , - Fordi de fleste skate-filmer (iallfall de få som jeg har sett) er såkalte feel-good movies. Man blir i godt humør av dem. Selv de dagene der alt går galt og man er i skikkelig bitchy humør, og er inne i en fase der "the-world-sucks!" står skrevet med store bokstaver over hele holdnings-registeret ditt.

Filmen var riktig nok ikke noe "god" i den forstand at skuespillerne til tider overspiller og blir veldig påtatte, samt at filmen er full av mer eller mindre pinlige klisje-scener dyppet i "follow your dreams"-motto tett etterfulgt av "you can do it!"- og "never give up!"-liknende pep talks.. (det er nesten så jeg rødmer på vegne av dem som har skrevet film-manuset.. :S ..).. De eneste som helhjertet sluker slike scener, er mødre som er overambisiøse på vegne av kunstløp-datteren sin.. hihi ;)

Men filmen får virkelig humøret på gli. =) Og for en gangs skyld er det litt romantisk "true love" skating inni mellom også. Ikke bare "salchow ditt" og "Bielmann datt".. ;)

Så dersom dere har en forferdelig dårlig dag (på skolen, på isen, eller hvor dere enn måtte befinne dere), en dag der piruett-kombinasjonen ikke satt helt slik som den skulle, eller dere trynte gang på gang på hoppene deres.. Sett dere godt til rette i sofakroken, slukk lyset, og "snurr film"!! =)

<3

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei :) Så fin blogg du har! Skulle ønske du skrev enda litt oftere. Liker å lese den fordi du skriver så bra. Lykke til med studiene!
Klem Pia

Anne C. sa...

Hyggelig å høre! =)
Skulle gjerne ha skrevet litt oftere ja, men studier, jobbing, og trening stjeler mye av tiden. Og når man i tillegg skal brøfø to små puse-prinsesser, vedlikeholde leiligheten, besøke familien inni mellom, og at på til ha litt fritid utenom, så blir det ikke så mye tid til overs! ;)